Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte bulunmak

Rüyada yüksekte bulunmak

Rüyada yüksekte bulunmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekte bulunmak gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Rüyada yüksek bir binada bulunmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde bulunmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek binada bulunmak endişelerin biteceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekte bulunmak onların kıymetini bileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde bulunmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada birine para yardımında bulunmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, mallarının artacağına, bereketli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tacizde bulunmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacda bulunmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments