Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binada çalışmak

Rüyada yüksek binada çalışmak

Rüyada yüksek binada çalışmak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, kavgaların biteceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binada çalışmak gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Rüyada yüksek binada çalışmak şen kahkahalar atacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yeni binalar görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binalardan atlamak onlardan hayırsızlık göreceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek binada görmek güçlükle elde edilecek başarı, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, bütçesinin küçüleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binaya çıktığını görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek binadan inmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments