Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binada olmak

Rüyada yüksek binada olmak

Rüyada yüksek binada olmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binada olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Rüyada kendini yüksek binada görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, masabaşı bir işe girileceğine, kazancının artacağına, rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çeşitleneceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bina düşmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kendini çok yüksek bir binada görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, hakkını savunamayacağına, eşlerin boşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments