Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bina üzerinde olmak

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bina üzerinde olmak gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada yüksek bina üstünde olmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya bakmak mevki makam sahibi olunacağına, heveslerin söneceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın yıkıldığını görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bina görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hidayete ereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya taşınmak kendi işinin başına geçeceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments