Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yüksek binada görmek

Rüyada kendini yüksek binada görmek

Rüyada kendini yüksek binada görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini yüksek binada gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada yüksek bina düşmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine işarettir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, eşlerin boşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bi binaya çıkmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments