Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek beyaz bina görmek

Rüyada yüksek beyaz bina görmek

Rüyada yüksek beyaz bina görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek beyaz bina gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan sorunları sizi fazlasıyla meşgul edebilir.

Rüyada yüksek beyaz bina görmek çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işarettir.

Rüyada kendini yüksek bir binada görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak kişinin her türlü zenginliğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bina görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bina tepesinde olmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan binaya atlamak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, günah işleyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments