Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerde oturmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yerde oturmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments