Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerde oturduğunu görmek

Rüyada bir yerde oturduğunu görmek

Rüyada bir yerde oturduğunu görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, günah ve suç işleyeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerde oturduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiler olarak güçlü olmakla birlikte, şansınız bunun tam tersidir.

Rüyada bir yerde oturduğunu görmek ferah bir eve geçileceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada evde yerde oturmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oturduğun yerde namaz kılmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak işlerin eski haline döneceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada oturduğu yerde namaz kılmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kalabalık yerde oturmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde oturmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments