Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, keyfinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bi yerde olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak iş hayatında sorun yaşanacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden baktığını görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde olmak yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden bakmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments