Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek ağaçtan düşmek

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Rüyada yüksek ağaçtan düşmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, muradın olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten denize düşmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden denize düşmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma inanılır.

Rüyada yüksek binalardan düşmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunların üstesinden geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseklerden düşmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayatının iyileşeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yüksekten havuza düşmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments