Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı doğru yükselmek

Rüyada yukarı doğru yükselmek

Rüyada yukarı doğru yükselmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine tabir olunur.

Rüyada yukarı doğru yükselmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Rüyada yukarı doğru yükselmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada havaya doğru yükselmek geçiminin yerinde olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğe doğru yükselmek yeni bir eve taşınacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine yorulur.

Rüyada yukarı doğru uçmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, tatsız haberlerin alınacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalettir.

Rüyada yukarı doğru çıkmak dileklerinin yerine geleceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine inanılır.

Rüyada yukarı doğru yürümek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments