Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı doğru yürümek

Rüyada yukarı doğru yürümek

Rüyada yukarı doğru yürümek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru yürümek gördüyseniz:

  • Yardım ya da teklifleri geri çevirmemenizde fayda var.

Rüyada yukarı doğru yürümek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarıya doğru yürümek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarı doğru çıkmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, insanların güvenini kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Rüyada yukarı doğru yükselmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada yukarı doğru uçmak insanlara iyilik yapmaya, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine yorulur.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeye doğru yürümek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments