Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı doğru uçmak

Rüyada yukarı doğru uçmak

Rüyada yukarı doğru uçmak sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru uçmak gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yukarı doğru uçmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, çok zor bir duruma düşeceğine, belalı insanlara denk geleceğine işarettir.

Rüyada yukarı doğru yürümek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarı doğru yükselmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarıya doğru yürümek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yukarı doğru çıkmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine tabir olunur.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havaya doğru uçmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize doğru uçmak canının kıymetini bileceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments