Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, özel hayatının renkleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada yokuştan yukarı çıkmak onurlu bir yaşam süreceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı çıkamamak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada yokuş yukarı kaymak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işinde de hep başarılı olacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı çıktığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı gitmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments