Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıdan atlamak

Rüyada yukarıdan atlamak

Rüyada yukarıdan atlamak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kötü yollara gireceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yukarıdan atlamak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Rüyada yukarıdan denize atlamak sağlık ve şifa bulacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada yukarı atlamak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak büyük adımlar atılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan atlamak karlı işlere gireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarı kaldırılmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıdan aşağı inmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Rüyada yukarıdan aşağıya kaymak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments