Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı atlamak

Rüyada yukarı atlamak

Rüyada yukarı atlamak şartlarının da zenginleşeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yukarı atlamak gördüyseniz:

  • Sunulan teklifler, planlar veya düzenlemeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada yukarıdan aşağı atlamak insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarıdan atlamak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada yukarıdan denize atlamak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına işarettir.

Rüyada yukarı atlamak çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, yardımda bulunacağına, kişinin iyi hale geleceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden yukarıya çıkmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zor bir döneme girileceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarı yürümek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments