Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı zıplamak

Rüyada yukarı zıplamak

Rüyada yukarı zıplamak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işinin yoluna gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada yukarı zıplamak gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada çok yukarı zıplamak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, rahat bir hayatı olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına alamet eder.

Rüyada yukarı zıplamak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlayıp zıplamak hem de sevdiklerinin olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe zıplamak rahatının her zaman yerinde olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada çamurda zıplamak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten zıplamak onu doyasıya yaşayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca zıplamak borçlarını bitireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda zıplamak büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments