Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe zıplamak

Rüyada yükseğe zıplamak

Rüyada yükseğe zıplamak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, meşakkate düşeceğine, yokluğun biteceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada yükseğe zıplamak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada yükseklere zıplamak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, sorunlarını bitireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine inanılır.

Rüyada yüksekten zıplamak kişinin can derdine düşeceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek zıplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına rivayet eder.

Rüyada yükseğe zıplamak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yükseğe zıplamak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, geçmişi unutup geleceğine inanılır.

Rüyada çekirgenin zıpladığını görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments