Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaca zıplamak

Rüyada ağaca zıplamak

Rüyada ağaca zıplamak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaca zıplamak gördüyseniz:

  • Projelerinizi harekete geçirmek için heyecan duyuyorsunuz.

Rüyada ağaca zıplamak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek zıplamak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yarar getireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşmak zıplamak kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan gibi zıplamak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne zıplamak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünde zıplamak bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanguru gibi zıplamak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments