Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurda zıplamak

Rüyada çamurda zıplamak

Rüyada çamurda zıplamak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, başarılarının devamının geleceğine, günaha gireceğine delalettir.

Rüyada çamurda zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, atılması gereken imzalar ya da üzerinde anlaşılması gereken konular bekleyebilir.

Rüyada çamurda zıplamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda zıplamak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevinçten zıplamak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kısmetin bollaşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğe zıplamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada koşmak zıplamak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulur.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın zıpladığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada zıpladığını görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments