Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yukarı zıplamak

Rüyada çok yukarı zıplamak

Rüyada çok yukarı zıplamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yeni planlar yapacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine inanılır.

Rüyada çok yukarı zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sonlandırmak, bazı konularda kutuplaşmak veya bazı konulara cevap aramak niyetindeyseniz biraz daha ertelemenizde fayda var.

Rüyada çok yukarı zıplamak tatsız durumların yaşanacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarı zıplamak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yükseğe zıplamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksekten zıplamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yerinde zıplamak gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Rüyada yılanın zıpladığını görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işarettir.

Rüyada bir yerden zıplamak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada atlayıp zıplamak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments