Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlayıp zıplamak

Rüyada atlayıp zıplamak

Rüyada atlayıp zıplamak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, halinin iyi olduğuna, büyük kazanç sağlanacağına, eşi ile arasının açılacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atlayıp zıplamak gördüyseniz:

  • Her konunun çözülmesini istiyorsanız iş bölümü yapmanız veya işleri basitleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada atlayıp zıplamak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada suda zıplamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Rüyada balığın zıpladığını görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yükseklere zıplamak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaca zıplamak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada havuzda zıplamak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına yorulur.

Rüyada çok yükseğe zıplamak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments