Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havaya doğru yükselmek

Rüyada havaya doğru yükselmek

Rüyada havaya doğru yükselmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada havaya doğru yükselmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Rüyada havaya doğru yükselmek sıkıntı yaşanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğe doğru yükselmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulur.

Rüyada yukarı doğru yükselmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada havaya doğru uçmak dertlerin dermanının bulunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada havalara yükselmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına yorulur.

Rüyada havaya yükseldiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş yeri sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada havaya yükselmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments