Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, rızık elde edeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Ya da tebrik gerektiren durumlar oluşabilir.

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına tabir olunur.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, rahat bir döneme girileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak muradınıza ereceğinize, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzünün hep güleceğine delalettir.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments