Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, başarı kazanılacağına, geçiminin kolaylaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Rüyada merdivenden çıkmaya çalışmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalettir.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine yorulur.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, prestij kaybı yaşanacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkmaya çalışmak ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, geçim kaygısı duymayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments