Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, icat yapacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden çıkmaya çalışmak hane içindeki huzurunun bozulacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine işarettir.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments