Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kişinin kazancının artacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden çıkmaya çalışmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, işlerinin ters gideceğine, kalbini tekrar hayata açacağına tabir olunur.

Rüyada yukarı çıkmaya çalışmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkmaya çalışmak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yatırımların heba olacağına, parasının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments