Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada sudan çıkmaya çalışmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada merdivenden çıkmaya çalışmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments