Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, başarının garantileneceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamanız gerekiyor, başarabileceklerinizi sınırlandırmamalısınız.

Rüyada tepeye çıkmaya çalışmak son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, rızkın genişlemesine delalet eder.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan çıkmaya çalışmak rakiplerine yenileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak mutluluk dolu haberler alınacağına, gelirinin sürekli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına delalettir.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, zor zamanların biteceğine inanılır.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments