Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizden çıkmaya çalışmak

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli planlarınızın üzerinden geçmenizi veya bazı değişiklikler yapmanızı isteyebilirler.

Rüyada denizden çıkmaya çalışmak kazancının ilk önce azalacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada bir yere çıkmaya çalışmak dostlarıyla bir araya geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada merdiven çıkmaya çalışmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkmaya çalışmak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, canının kıymetini bileceğine, yaşananları unutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan çıkmaya çalışmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağa çıkmaya çalışmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkmaya çalışmak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaca çıkmaya çalışmak para ve zaman ayıracağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments