Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka ıslatmak

Rüyada yufka ıslatmak

Rüyada yufka ıslatmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, sıhhat ve moral bulacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yufka ıslatmak gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada yufka ıslatmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak onun mutlu olmasına vesile olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi ıslatmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suya girip ıslanmamak derde ve kedere düşeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına inanılır.

Rüyada ıslanmış pirinç görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada hortumla ıslatılmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine yorulur.

Rüyada saçlarını ıslatmak işinde terfi alacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye ıslatmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments