Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya girip ıslanmamak

Rüyada suya girip ıslanmamak

Rüyada suya girip ıslanmamak el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, içine fesat düşeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada suya girip ıslanmamak gördüyseniz:

  • Daha çok göz önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada suyla birini ıslatmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada suyla ıslatmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya girip ıslanmamak karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada suya düşüp ıslanmamak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyla ıslatılmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birini suyla ıslatmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada suyla ıslatıldığını görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalet eder.

Rüyada kedi ıslatmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments