Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını ıslatmak

Rüyada saçlarını ıslatmak

Rüyada saçlarını ıslatmak nasibin bollaşacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, yeni kapılar açılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada saçlarını ıslatmak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada saçlarını ıslatmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, borçlarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç ıslatmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslanmış nohut görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada ıslanmış ayakkabı görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada suyla ıslatıldığını görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun altını ıslattığını görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ıslatılmış nohut görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments