Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi ıslatmak

Rüyada kediyi ıslatmak

Rüyada kediyi ıslatmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada kediyi ıslatmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada kedi ıslatmak sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslanmış kedi görmek insanların hayranlığını kazanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi ıslatmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine, istihdam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuza girip ıslanmamak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada ısten kovulmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet eder.

Rüyada birbirini ıslatmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, canını ve malını garanti altına alacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda ıslanmamak hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada altını ıslattığını görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments