Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslanmış pirinç görmek

Rüyada ıslanmış pirinç görmek

Rüyada ıslanmış pirinç görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ömür boyu devam edeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ıslanmış pirinç gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Rüyada ıslanmış pirinç görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç ıslatmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslatılmış pirinç görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, başarısızlığa düşüleceğine delalettir.

Rüyada ıslanmış nohut görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine delalet eder.

Rüyada yufka ıslatmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada ekmek ıslatmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendini ıslanmış görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine yorulur.

Rüyada ısten kovulmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments