Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla uçmak

Rüyada yorganla uçmak

Rüyada yorganla uçmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, onlarla ayrı düşeceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, zorlukları atlatacağına delalettir.

Rüyada yorganla uçmak gördüyseniz:

  • Kendinizden emin olmadan harekete geçtiğiniz için pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada yorganla uçmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli yorgan görmek para kazanmaya, düşmanından uzak olacağına, kederinin dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan çarşafı görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine rivayet eder.

Rüyada yatak yorgan yakmak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, evlatlarından memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgana yüz geçirmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan ve yün görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski yorgan atmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments