Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak yorgan yakmak

Rüyada yatak yorgan yakmak

Rüyada yatak yorgan yakmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yakmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada yatak yorgan yakmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yakmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, sebep olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Rüyada yorgan ve yatak görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yatak yorgan görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatak yorgan düzeltmek rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments