Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganla boğuşmak

Rüyada yorganla boğuşmak

Rüyada yorganla boğuşmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, darlığa düşmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yorganla boğuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Rüyada yorganla boğuşmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada cinle boğuşmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle boğuşmak duyguların karşılık bulacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işarettir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayıyla boğuşmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada birisiyle boğuşmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, ilerleyemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Rüyada dalgayla boğuşmak şifa bulacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla boğuşmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dertlerinin artacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments