Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayıyla boğuşmak

Rüyada ayıyla boğuşmak

Rüyada ayıyla boğuşmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayıyla boğuşmak gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Rüyada ayıyla boğuşmak iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, hanesine bolluk geleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada aslan boğuşmak her anlamda güçleneceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işaret eder.

Rüyada şeytanla boğuşmak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyunla boğuşmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Rüyada boğayla boğuşmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada aslanlarla boğuşmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanlarla boğuşmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments