Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganin altina saklanmak

Rüyada yorganin altina saklanmak

Rüyada yorganin altina saklanmak yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, kazancın ikiye katlanacağına delalettir.

Rüyada yorganin altina saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada yorganin altina saklanmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada dolaba saklandığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada masanın altına saklanmak kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar arkasına saklanmak rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, sabit geliri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve saklanmak içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaştan saklanmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saklanmak gizlenmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolaba saklanmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments