Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yorgan görmek

Rüyada sarı yorgan görmek

Rüyada sarı yorgan görmek dertlerden kurtulmaya, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine yorulur.

Rüyada sarı yorgan gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada sarı yorgan görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgana sarılıp yatmak her zaman evlatlarına destek olacağına, herkesin rahat edeceğine, işlerindeki karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgana sarılmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yükü görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yorgan görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, çoluk çocuğa karışacağına delalet eder.

Rüyada başkasına yorgan vermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada yorgan yastık vermek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada yatak yorgan yıkamak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments