Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına odaklanmanız size zarar verebilir.

Rüyada yorgan yüzü değiştirmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yorgan yüzünü değiştirmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü çıkarmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada yorgan yüzü dikmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada yorgana yüz geçirmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi yüzlü yorgan görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, başarısının azalacağına delalettir.

Rüyada yorgan yüzü yıkamak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments