Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde yorgan görmek

Rüyada yerde yorgan görmek

Rüyada yerde yorgan görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada yerde yorgan gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada yerde yorgan görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yorganı atmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, işlerin aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı saten yorgan görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Rüyada yorgan çarşafı görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, diplomalı kimse olacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çöpe yorgan atmak çok mutlu olacağına, sevineceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan yıkadığını görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendi işinin patronu olunacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına işarettir.

Rüyada yorgan ütülemek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments