Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü yorgan görmek

Rüyada bir sürü yorgan görmek

Rüyada bir sürü yorgan görmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü yorgan gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada bir sürü yorgan görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Rüyada ipe yorgan asmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, işlerini hafifleteceğine delalettir.

Rüyada çeyizlik yorgan görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Rüyada yorganı ıslak görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, art niyetli kişilere uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski yorgan atmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorganın altında olmak başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, üzüleceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalettir.

Rüyada yorgan vermek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments