Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şilteli yorgan görmek

Rüyada şilteli yorgan görmek

Rüyada şilteli yorgan görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına yorulur.

Rüyada şilteli yorgan gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada şilteli yorgan görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Rüyada şilte görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dürülü yorgan görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan ütülemek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine rivayet eder.

Rüyada küflü yorgan görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet eder.

Rüyada birine yorgan vermek dualarından hayır görmeyeceğine, kendisine şifa olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor renk yorgan görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments