Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganın yandığını görmek

Rüyada yorganın yandığını görmek

Rüyada yorganın yandığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, işinde itibar edineceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganın yandığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yorganın yandığını görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Rüyada yorgan yandığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan verdiğini görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada yorganı alıp gitmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yorgan örtmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Rüyada yanmış yorgan görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yorganının yırtıldığını görmek geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, pişmanlığa işarettir.

Rüyada kirmizi yorgan görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, üzüntülerin daha da artacağına, artık kötü günler yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments