Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yaktığını görmek

Rüyada yorgan yaktığını görmek

Rüyada yorgan yaktığını görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, arif kimselerden sayılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, kötü olayların meydana geleceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yaktığını gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Rüyada asılı yorgan görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yorgan ipliği görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yorgan diktiğini görmek sıkıntılar son bulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yorganda iğne görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapsız yorgan görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek yorganı dikmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, elinin döneceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere yorgan sermek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, de zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan çarşafı görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, adını herkese duyuracağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments