Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapsız yorgan görmek

Rüyada kapsız yorgan görmek

Rüyada kapsız yorgan görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapsız yorgan gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine, belli bir amaç için yapılan çalışmalara veya sosyal yardım gruplarına daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada kapsız yorgan görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yorgan dikmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hidayete ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü yorgan görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan iğnesi görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf yorgan görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, geç de olsa huzura erileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine inanılır.

Rüyada yastık yorgan görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada birisine yorgan vermek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı beyaz yorgan görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments