Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorganda iğne görmek

Rüyada yorganda iğne görmek

Rüyada yorganda iğne görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yorganda iğne gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, başa iş açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan iğne görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yorgan iğnesi görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yorganda iğne görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi almak ailesini hem gururlandıracağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yatak yorgan havalandırmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada yün yorgan yıkamak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yastık yorgan görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments