Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asılı yorgan görmek

Rüyada asılı yorgan görmek

Rüyada asılı yorgan görmek kafasının boşalacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, bereketin eksileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, helal ekmek yiyeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulur.

Rüyada asılı yorgan gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada asılı yorgan görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada asılmış biri görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işarettir.

Rüyada asılan çamaşır görmek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada balkonda asılı halı görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada asılmış birini görmek maddi durumun düzeltileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada asılacağını duymak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asılmış at görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada ipe asılı çarşaf görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Rüyamda ayrılmak üzere olduğum eşimle birlikte eski çalıştığım işyerinde olduğuzu gördüm ve eşim bana soğuk davranıyordu konuşuyoruz